100% Спортски бонус до 5.000 денари + 100% до 500 денари БЕСПЛАТЕН ОБЛОГ за нови играчи! 100% бонус за видеолотарија до 10.000 денари + 20% до 100 БЕСПЛАТНИ ВРТЕЊА за нови играчи!